xEmpirEx Uzman Grafiker
| Konu: Bir organizmanın rezil olduğu anlar... Çarş. Nis. 15, 2009 2:04 pm | |
| ALINTIDIR...
Şahsıma ait organizmanın şimdiye kadar diğer organizmalar gözünde nasıl rezil olduğumu anlatan bir yazı dizisidir. Önceden başka bir sitede paylaşmıştım , buradada paylaşayım.Çok beğenilirse devamı gelicektir +13 , +18 olarak
- Minibüste
kesiştiğin kızın seni minibüs sıkı bir fren yaptığı anda kafanı demire vurup akabinde yaşlı bir amcanın kucağına oturduğunu görmesi ..
- Güzel bir bayram sabahinda
ailecek anneanne ziyareti yapıp, anneanneyi elinden öperken küçük yeğenin birden ayaklara dolanmasi, dengeyi kaybedip anneannenin çenesine kafa atmak.
Lise döneminde yeniyetmeyken sınıfta sigara içilir. ve hepimizin tırstığı ve "kamyoncu" diye tabir ettiğimiz Edip hocamız, birden içeri dalar.. herkes tabi nasıl bir erken uyarı sistemiyse sigaraları dışarı atıp güzelce ders çalışmaya başlamak görüntüsünü verirken ben pencerede güzelce tüttürmekteyim mereti.. Sınıfın sessiz olduğunu görüp hemen son fırtı çekip aşağı atarım izmariti. Ağzımda dumanı güzelce yerine otururum.
Edip hocam sessizce yanıma gelir ve -Naaber len kerhanacı kimi gözetlion dışarıdan der. Tabii bende ses soluk yok. ımm ımm die kafamı sağa sola sallarım. -Cevap versene laaa die kükrer bizim kamyoncu.. Tabi konuşurum ve baca gibi ağzımdan duman tüter. Hocanın göz bebekleri sinirden küçülür, tüyleri diken diken olur. Tokadı koyduğu gibi benim surata, içerde kalan duman da güzelce dışarı çıkar ve o tokattan ağzım açılır. Hala duman ağzımdan çıkmaktadır.
- Annemin beni kasaba
göndermesi, yarım kilo kıyma aldıktan sonra salak gibi incecik poşeti sallayıp döndür döndüre eve gitmem.Yolun yarısında poşetin altının yırtılması, kıymanın havaya uçup içindeki kağıdın da gevşeyip kıymanın şap diye yere yapışması, insanların bana bakması ve benim elimde yırtık poşetle bir köşede kalakalmam.
- 6. sınıfta yazın herkes
otlanıyor diye tuvaletin içinde kabine girip cornetto dondurma yemem. Akabinde sigara içen elemanların da kabine doluşması. Hocanın durumu farkedip kabine dalması ve herkesin elinde sigara benim elimde cornetto dondurmayı görmesi.
- Süpermarketten içeri girerken açılır
kapanır kapının sensörünün bozulması ve kapının sürekli benim üstüme kapanması, boynumu kollarımı kafamı falan zorlaması milletin bana bakması.
Okuduğunuz için teşekkürler. | |
|